Terug naar het forum

Licht houdt mij uit mijn slaap

Geplaatst: 6 oktober 2011

Sinds 1 maand woon ik in een appartementencomplexdat gebouwd is in een kasteelvorm. Om de toegang (trap en helling) tot het hoofdplein beter te verlichten is recent verlichting aangebracht op de “brug. De lamp hangt ca. 5 meter van mijn slaapkamerraam “(1hoog) en ik kan niet meer slapen, ondanks dat ik verduisterende rolgordijnen heb. De ver.v.Eigenaren geeft aan dat dit niet terug te draaien is omdat dit beslist is tijdens vorige vergaderingen (waarbij ik nog niet aanwezig was). Ik heb voorgesteld om er een tijdklok op te zetten, maar daar reageert men niet eens op.
Wat moet mijn volgende stap zijn?

2 Reacties:

 1. Wim Schmidt:

  Er is vast beslist dat er verlichting moet komen maar niet wat voor verlichting. Het is vast niet de bedoeling dat jouw raam verlicht wordt, maar dat het loopvlak verlicht wordt.
  Het lijkt me niet meer dan logisch om bij de volgende vergadering dit aan de orde te stellen en een ander armatuur voor te stellen. Als je een foto maakt van de huidige nacht en dag situatie dan kunnen we kijken wat een betere technische oplossing is.

  groet wim

 2. Ursula v.d.Bent-Christen:

  Ik zit met het zelfde probleem door lantarenpaal-verlichting op de ventweg!Het licht schijnt in de
  slaapkamer afstand 3 a 4 meter. De hoofdweg is ook
  verlicht, plus de App.galarijverlichting, dus 3 x verlichting.

© 2002- Platform Lichthinder