Technisch advies

Sotto le Stelle

sotto.nl
Sotto le Stelle is als enige bedrijf in Nederland gespecialiseerd in alle aspecten van lichthinder: van meten en berekenen, tot aan advies en voorlichting. Sotto le Stelle ondersteunt overheden, bedrijven en particulieren bij het terugdringen van lichthinder en wil een nationaal kenniscentrum lichthinder zijn.

Lichtconsult

lichtconsult.nl
Onafhankelijk lichttechnisch ingenieursbureau, gespecialiseerd in o.a. lichthinder/lichtemissie en de daarbij horende regelgeving, normen en voorschriften.

Licht en Donker Advies

lichtendonkeradvies.nl
Onafhankelijk adviesbureau dat diensten en producten aanbiedt op het gebied van verlichting in de openbare ruimte voor met name gemeenten, provincies en overige (semi)overheidsinstellingen.

Duurzame Verlichting Deventer

duurzameverlichtingdeventer.nl
Duurzame verlichting bespaart op de energiekosten van uw winkel of horeca gelegenheid, het is goed voor het milieu en levert door de sfeervolle uitstraling vaak ook meer omzet op. Op basis van de huidige situatie van uw verlichting en vooral uw verbeteringswensen wordt een maatplan gemaakt. Er wordt een verlichtingsplan opgesteld met duurzame verlichting en slimme mogelijkheid om licht niet continue en volledig te laten branden zoals bewegingsmelders, dimmers die werken op binnen vallend licht e.d.

© 2002- Platform Lichthinder