Terug naar het forum

Achterpad verlichting?

Geplaatst: 4 maart 2016

Sinds twee weken is door de woningbouwvereniging achterpad verlichting aangebracht. Dit is gerealiseerd door ledlantaarnpalen te plaatsen waarvan er een direct naast mijn tuin en op 6 meter afstand van mijn ramen staat. Het felle schijnsel van de lamp verlicht mijn hele tuin van voor tot achter en schijnt door de ramen. Als ik zomers achter het huis zou willen vertoeven kijk je recht in het licht.
Ik heb op de dag van plaatsing al aangegeven hier niet blij mee te zijn en toen de lampen aangingen meteen telefonisch contact gehad met de woningbouw. Zij zouden de mogelijkheid onderzoeken voor een andere kleur lampen of eventueel een kap.
Ik heb mijn ongenoegen ook aangegeven bij de buurt en belangenvereniging en hier is iemand van langsgekomen en gaf toe dat hij zelf niet blij zou worden van zo’n lichtmast in de tuin.
Net kreeg ik een berichtje van de woningbouw dat er niets aan gedaan zou worden want de veiligheid was niet in het geding.
Mijn vraag; welke professionele kenner zou ik moeten benaderen om te kunnen vaststellen dat het licht te fel is en dit weer terug te kunnen koppelen naar de woningbouw?
Alvast bedankt.

1 Reactie:

  1. wim s:

    stuur dit bericht nog eens aan info@platformlichthinder.nl

    en meld even je gegevens waar je woont etc. Dan kunnen we je vast wel helpen
    wim

© 2002- Platform Lichthinder